Ēst gatavošana
Daudzi mājas konditori uzskata sāli saldumu receptēs par kaitinošu formalitāti, ko var nesodīti ignorēt. Patiesībā tieši šī šķipsniņa no parastas sastāvdaļas
Jebkurš sevi cienošs picaiolo ar lepnumu demonstrē šo triku – viņš mīklu mīca un izstiepj tā, lai tā nesaplēstos, bet veidotos tikai plāna, gandrīz
Mājas apstākļos cepot mīklu, bieži traucē laika trūkums, jo īpaši mīklas uzrūgšanas posmā. Tā var spītīgi atteikties pacelties, kad jau esat sastādījis
Šķiet, kas varētu būt vienkāršāk – sajaukt visas kotletēm paredzētās sastāvdaļas un pelējumu. Taču šeit izšķiroša nozīme ir produktu secībai, un
Lielākā daļa cilvēku vienkārši ietin siera galviņu plastmasas maisiņā un nosūta to uz dārzeņu atvilktni. Pēc pāris dienām siers pārklājas ar nepatīkamu
Ikviens ir pieradis marinēt gaļu etiķī vai citrona sulā, taču šī metode bieži vien pārāk izžāvē šķiedras. Daudz gudrāka pieeja nāk no Kaukāza, kur maiguma
Griķu putra ir veselīga uztura pazīme, taču daudziem cilvēkiem tā joprojām ir garlaicīgs un gabaliņveidīgs ēdiens no bērnības. Visa problēma slēpjas vienā
Lielākajā daļā cepumu recepšu sviestu un cukuru ir jāsaka sakult, līdz tie ir viegli pūkaini, bet gandrīz nekad nav paskaidrots, kas notiks, ja šo procesu pagarināsiet.
Vistas krūtiņa ir kļuvusi par sinonīmu garlaicīgam uzturam, taču pie vainas nav pati vistas krūtiņa, bet gan nepiemērotas gatavošanas metodes.
Viņš izstiepj elastīgo mīklas apli, un viņa skatiens ir pievērsts nevis virskārtām, bet gan sīkajiem burbulīšiem, kas veidojas zem virsmas.
